Estudiants valencians aconsegueixen cinc medalles al Campionat Nacional de Formació Professional SPAINSKILLS 2017

17.03.06_SkillsFPEls i les representants valencians ha aconseguit cinc medalles al Campionat Nacional de Formació Professional SPAINSKILLS 2017. Concretament, les condecoracions obtingudes han sigut: medalla d’or en Estètica; medalla de plata en Serveis de Restaurant i Bar; medalla de plata en Soldadura; medalla de bronze en Enginyeria de Disseny Mecànic CAD, i medalla de bronze en Fusteria.

Durant la setmana del 28 de febrer al 4 de març ha tingut lloc aquesta competició a Madrid, en la qual 24 jóvens valencians, d’una edat màxima de 25 anys, han competit en 22 modalitats i han demostrat les seues capacitats que han sigut avaluades per un jurat professional, compost per professors de centres educatius participants i representants de les empreses patrocinadores.

Cal destacar que l’alumna valenciana participant en el skill d’Estètica, Karen Rey Ibáñez, guanyadora de la medalla d’or i campiona nacional, representarà Espanya en el pròxim campionat mundial WORLDSKILLS que se celebrarà a l’octubre a Abu Dhabi.

El procés de preparació de l’alumnat i la seua participació en la competició nacional ha sigut coordinat en tot moment per 22 experts i 22 tutors, tots ells professors de Formació Professional en actiu.

Les modalitats en què han competit els alumnes valencians són: Reparació de Carrosseria, Tecnologia de l’Automòbil, Pintura de l’Automòbil, Fusteria, Ebenisteria, CNC, Instal·lacions Elèctriques, Refrigeració, Llanterneria i Calefacció, Soldadura, Control Industrial, Enginyeria de Disseny Mecànic CAD, Mecatrònica, Disseny Web, Jardineria Paisatgística, Tecnologia de la Moda, Perruqueria, Estètica, Cuina, Serveis de Restaurant i Bar, Pastisseria i Cures Auxiliars d’Infermeria i Atenció Sociosanitària.

SPAINSKILLS 2017

El campionat SPAINSKILLS 2017 és una competició nacional que agrupa 26 especialitats professionals i posa a prova les destreses i capacitats dels candidats. Està promoguda i organitzada pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport amb la col·laboració activa de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Aquesta prova s’ha convertit en un valuós un instrument de difusió de la Formació Professional i un mitjà per a motivar estudiants, professorat i empreses, a més d’una plataforma d’intercanvi i fòrum de debat sobre la qualitat i la innovació en els diferents sectors productius.

Jornades per a preparar i orientar els competidors

Abans de la celebració d’aquesta competició nacional, la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial va organitzar unes jornades d’entrenament-preparació per a tot l’equip Comunitat Valenciana Skills, que van tindre lloc a Altea, els dies 16 i 17 de febrer.

L’objectiu era crear ambient d’equip, a més de preparar i orientar els competidors per al campionat. Aquestes jornades han sigut molt valorades tant pels competidors i caps d’equip, així com pels professors que han acompanyat els participants en tot moment en el transcurs del campionat.

Thanks for installing the Bottom of every post plugin by Corey Salzano. Contact me if you need custom WordPress plugins or website design.

Deja una respuesta

A %d blogueros les gusta esto: