Castellón presenta el ‘llibret’ oficial con la programación de la Magdalena 2017

Castellón presenta el 'llibret' oficial con la programación de la Magdalena 2017Castelló presenta el’ llibret’ oficial amb la programació de la Magdalena 2017

El compte arrere per a la Magdalena 2017 ha arrancat avui amb la presentació del llibret oficial, un acte que ha comptat amb la participació de l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco; les reines de les festes, Estefanía Climent i Berta Montañés, i les seues corts d’honor; la regidora de Festes, Sara Usó; el gerent del Patronat de Festes, Vicente Montolio; el president de la Junta de Festes, Juanvi Bellido, i Miguel Capdevila Mulet i Vicente Miralles Trilles, directius de Bankia, en la seu de la qual s’ha presentat el programa oficial.

L’alcaldessa de Castelló ha aprofitat la presentació per a agrair la col·laboració de Bankia en l’elaboració d’aquest programa i en les festes. Marco ha destacat la importància de la declaració de la Magdalena com a Festes d’Interès Turístic Internacional, ja que açò “ens permet donar una projecció nacional i internacional de la nostra ciutat” i ha destacat que gràcies a l’esforç del Patronat i la Junta “enguany anem a tenir unes festes molt millors que les de l’any passat”. Finalment ha fet una crida a la ciutadania, i a tots els visitants que s’acosten a Castelló durant aquests dies, perquè gaudisquen de la Magdalena.

Repartiment de el ‘llibret’

El repartiment del llibret, cintes i polseres començarà el dimarts 14 de març a les 17.00 hores en la plaça Major i continuarà durant el dimecres i el dijous en el mateix emplaçament en horari de 17.00 a 20.00. Com és tradicional, el programa anirà acompanyat de la cinta verda. A més, enguany tornaran a repartir-se programes de les festes de la Magdalena en les tinences d’Alcaldia el dimecres i el dijous de 10.30 a 13.00 hores. En tots dos casos, el repartiment serà possible gràcies a la col·laboració de voluntaris de diferents associacions ciutadanes, gaiates i ens vinculats.

D’altra banda, ja està disponible de forma gratuïta l’aplicació Magdalena 2017 en Google Play i App Store, amb accés directe des del codi QR que apareix en el llibret, perquè veïns i visitants puguen consultar de forma àgil i ràpida tots els plans que ofereix la ciutat durant les seues festes fundacionals. L’app oficial compleix la seua setena edició i acumula ja prop de 20.000 usuaris.

Deja una respuesta

A %d blogueros les gusta esto: